Praktická výuka

Ekonomika a podnikání  CR

Odborná praxe v rámci  UBS

 

  1. Ročník  - bez praxe

 

  1.  a      3.   Ročník

Základní vybavení odbytových, výrobních a ubytovacích středisek – exkurze do jednotlivých středisek.

Společensko zábavná střediska – exkurze.

Jednoduchá a složitá obsluha – praktická cvičení.

Příprava a dokončování  pokrmů u stolu hosta – praktická cvičení.

Sklepní  hospodářství – exkurze Pivovar.

Studená  kuchyně – praktická příprava výrobků SK.

Teplá kuchyně – praktická příprava výrobků TK.

Práce banketního oddělení – příprava slavnostních tabulí.

    

     4.   Ročník

Konzultační  hodiny  k závěrečné praktické maturitní  práci.

 

 

 

                                                                                               Vyp. Mgr. J. Syrovátková



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...