Praktická výuka
Ekonomika a podnikání CR
Odborná praxe v rámci UBS
- Ročník - bez praxe
- a 3. Ročník
Základní vybavení odbytových, výrobních a ubytovacích středisek – exkurze do jednotlivých středisek.
Společensko zábavná střediska – exkurze.
Jednoduchá a složitá obsluha – praktická cvičení.
Příprava a dokončování pokrmů u stolu hosta – praktická cvičení.
Sklepní hospodářství – exkurze Pivovar.
Studená kuchyně – praktická příprava výrobků SK.
Teplá kuchyně – praktická příprava výrobků TK.
Práce banketního oddělení – příprava slavnostních tabulí.
4. Ročník
Konzultační hodiny k závěrečné praktické maturitní práci.
Vyp. Mgr. J. Syrovátková
Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem