Praktická výuka

Ekonomika a podnikání  CR

Odborná praxe v rámci  UBS

 

  1. Ročník  - bez praxe

 

  1.  a      3.   Ročník

Základní vybavení odbytových, výrobních a ubytovacích středisek – exkurze do jednotlivých středisek.

Společensko zábavná střediska – exkurze.

Jednoduchá a složitá obsluha – praktická cvičení.

Příprava a dokončování  pokrmů u stolu hosta – praktická cvičení.

Sklepní  hospodářství – exkurze Pivovar.

Studená  kuchyně – praktická příprava výrobků SK.

Teplá kuchyně – praktická příprava výrobků TK.

Práce banketního oddělení – příprava slavnostních tabulí.

    

     4.   Ročník

Konzultační  hodiny  k závěrečné praktické maturitní  práci.

 

 

 

                                                                                               Vyp. Mgr. J. Syrovátková



Novinky
10.5.2019
OPCR - kuchyně E3

S pí učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou jsme se v oboru OPCR vydali do kuchyně. Uvařili jsme si těstovinový salát s kuřecím masem a ovocný salát (ma...

více...
26.4.2019
OPCR - kuchyně E3

V pátečním odpoledne jsme se s pí učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR vydali do kuchyně. Uvařili jsme se menu skládající se z toustů,...

více...
11.4.2019 19:57:41
OPCR - kuchyně E3

S paní učitelkou Syrovátkovou jsme se v oboru OPCR vydali do námi známe kuchyně. Naším úkolem bylo připravit menu obsahující tyto pokrmy: smažený k...

více...
11.4.2019 19:52:43
OPCR - kuchyně E3

Opět jsme se pí učitelkou Syrovátkovou vypravili do školní kuchyně. Tentokrát jsme si sestavili menu obsahující bramboráky, čokoládové muffiny a sl...

více...
11.4.2019 19:48:27
OPCR - kuchyně E3

V předmětu OPCR jsme se s p. učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou vydali do školní kuchyně. Naše menu se skládalo z bábovky, tortily se zeleninou a ku...

více...