Novinky

Odborná praxe- teplá kuchyně 4

02.4.2018

Bylo mrazivé úterý a nám s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou nezbývalo nic jiného než se vadat do námi známé kuchyně v předmětu OPCR. Vařili jsme všehochuť- boloňské špagety, lívanečky a hrachovou polévku. Opět jsme byli do skupin rozděle...

více...
Odborná praxe- teplá kuchyně 5

02.4.2018

Naše školní kuchyně se na nás těšila celých čtrnáct dní, kdy jsme tam nezavítali naposled, a proto jsme se tam s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR vydali. Menu bylo opravdu rozmanité- jablkový závin z listového těsta,česne...

více...
Odborná praxe- teplá kuchyně

04.2.2018

23.01.2018 jsme se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR vydali do kuchyně, kde jsme poprvé vyzkoušeli teplou kuchyni. Předem jsme si museli pečlivě nastudovat technologický postup a množství potravin, abychom vůbec věděli, ...

více...
Odborná praxe- teplá kuchyně 2

04.2.2018

27.02.2018 jsem se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR opět vydali do kuchyně. Podobně jako minule jsme šli na teplou kuchyni. Opět jsme si musela ba i pečlivěji nastudovat technologický postup a množství surovin potřebné ...

více...
odborná praxe- jednohubky

14.1.2018

9.1.2018 jsme se s pí Jaroslavou Syrovátkovou vypravili do naší kuchyňské učebny, kde jsme měli připravit jednohubky ze surovin, které jsme si donesli. Čtyři skupiny- čtyři různé chutě. Jedna skupina připravila jednohubky s vajíčkovou pomazánk...

více...
Odborná praxe- vejce v aspiku

17.12.2017

5.12.2017 jsme se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou vydali do naší kuchyni, kde jsme měli za úkol přípravu vejce v aspiku. Paní mistrová nám ukázala, jak by to mělo vypadat a čeho bychom se měli držet, aby se to vyvedlo na výbornou. V p...

více...
odborná praxe- sladké/slané tousty

17.12.2017

30.11.2017 jsme se s pí Jaroslavou Syrovátkovou vypravili do naší kuchyňské učebny, kde jsme měli připravit (buď sladké nebo slané) tousty, záleželo to na tom, kdo si jaké suroviny přinesl. Podle rozdělených skupin jsme se dali do práci a zača...

více...
Odborná praxe- nepečené cukroví

17.12.2017

dne 7.12.2017 jsme se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou vydali opět do námi známé kuchyně a ”pekli” nepečené cukroví. Každý si mohl svobodně rozmyslet, jaké cukroví bude dělat. Podle toho musel také vzolit ty správné surovin...

více...
Odborná praxe- příprava obložených chlebíčků

28.11.2017

17.10.2017 jsme se s p. učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou zůčastnili praxe v kuchyni. Na prvním místě, v naší paletě úkolů, byla příprava obložených chlebíčků. Měli jsme za úkol udělat 2 chlebíčky podle předlohy- šunkový a sýrový. Naše fin...

více...
Odborná praxe- těstovinový salát

28.11.2017

9.11.2017 jsme se s p. učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou zůčastnili praxe v kuchyni. Náš úkol měl být těstovinový salát, připravený z předem zaných surovin. Těstovinové saláty se všemožně lišily ať už od základních surovin (druhy těstovin, mas...

více...
Stránky předchozí 1 2 3 4 5 6 další


Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...