Novinky
OPCR - kuchyněV úterý 13.11. jsme se již po několikáté vydali s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou do školní kuchyně. Každá skupina si předem rozmyslela, co by chtěla uvařit, aby se konečný produkt hodil do tříchodového menu. Finální menu se skládalo z gulá...
Dne 19. 10. 2018 si žáci třídy E3 vyzkoušeli roli průvodce. Studenti Michal Boček a Kristýna Svobodová si vyzkoušeli poprvé v životě provádět skupinu po městě Děčín dle zvolené lokality. Jmenovaní si vytipovali trasu v oblasti Podmokel a připravil...
Dne 9. 10. jsme se vypravili na druhou exkurzi v tomto školním roce. Naše cesta směřovala do děčínského pivovaru, přesněji do restaurace, která má stále svůj malý pivovar. Pan sládek nám vysvětlil, jak probíhá technologický postup piva, kde a jak ...
Dne 5.10.2018 měli další z besed s organizacemi, firmami a institucemi zabývajícími se cestovním ruchem v Děčíně. tentokrát přišel pan Marek Tesař majitel firmy "Za hranice". Studenty třídy E 3 seznámil se svými aktivitami v oblasti ...
Poprvé jsme se v tomto školním roce podívali do kuchyně! S pí učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou jsme se v předmětu OPCR podívali do školní kuchyně. Rozděleni do 3 skupin jsme měli za úkol sestavit tří-chodové menu, která se skládalo z polévky, h...
Dne 14. 9. 2018 navštívila naší školu paní Markéta Lakomá, pověřená vedoucí Odboru cestovního ruchu Magistrátu města Děčín. Žákům třídy E 3 (Ekonomika a podnikábí se zaměřením na cestovní ruch) představila marketingové aktiviy Odboru cestovního ru...
Dne 18. 9. se vydařilo počasí, což nám nahrálo do karet! S paní učetelkou Jaroslavou Syrovátkovou jsme se v předmětu OPCR vydali do děčínské sýpky, která momentálně slouží jako kolej pro studenty děčínské ČVUT. Nastoupili jsme na linku č. 202, p...
Dne 15.5.2018 studentky prvního ročníku Helena Mužíková a Petra Svobodová navšívili Krásnou Lípu za účelem odborné konzultace s pí Mgr. Štefáčkovou (vedoucí PR a marketingu o.p.s. České Švýcarsko). Studentky dostali informace k tématu rodinné dovo...
Znovu jsme se vydali s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR do námi známe kuchyně. Podli již známých ingrediencí jsme museli uvařit nebo úpéct pokrmy. Tentokrát se naše menu skládalo z: salát s kysaným zelím, francouzské bram...
Znovu jsme se vydali s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR do naší školní kuchyně. Tentokrát se naše menu skládalo z: frankfurtské polévky, palačinek se zavařeninou a pizzou se šunkou. Z čehož dělaly 2 skupiny právě zmíněnou...
Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem