Odborná praxe- teplá kuchyně 4


02.4.2018

Bylo mrazivé úterý a nám s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou nezbývalo nic jiného než se vadat do námi známé kuchyně v předmětu OPCR.

Vařili jsme všehochuť- boloňské špagety, lívanečky a hrachovou polévku. Opět jsme byli do skupin rozděleni tak, aby byly všechny skupiny vyvážené početně.

I přes technické problémy s těstem na lívanečky jsme se s tím vypořádali a všechny pokrmy se nám povedli. Obzvláště hrachové polévka byla výborná. Praxi jsme si užili.



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...