Odborná praxe- teplá kuchyně 3


02.4.2018

Znovu jsme se vydali s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR do námi známe kuchyně. Podli již známých ingrediencí jsme museli uvařit nebo úpéct pokrmy.

Tentokrát se naše menu skládalo z: salát s kysaným zelím, francouzské brambory a mřížkovaný koláč. Všechny skupiny se práce zhostili naplno.

Po úporném výkonu u plotny jsme měli konečně hotovo a mohli jsme prostírat a následně konzumovat námi připravené pokrmy. 

I přes drobné komplikace vše dobře dopadla a praxe se nám líbila.



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...