Odborná praxe- teplá kuchyně 2


04.2.2018

27.02.2018 jsem se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR opět vydali do kuchyně. Podobně jako minule jsme šli na teplou kuchyni.

Opět jsme si musela ba i pečlivěji nastudovat technologický postup a množství surovin potřebné pro přípravu porkmů. První skupina dělala hovězí vývar s domácími nudlemi s předešlé hodiny, druhá dělala houskové knedlíky a poslední dvě dělali kuře na paprice. Trochu té soutěživosti ještě nikoho nezabilo.

Vše jsme stihli v časovém limitu, pochutnali si a poté vše uklidili na svá místa, praxe se nám líbila 



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...