Odborná praxe- teplá kuchyně 2
04.2.2018
27.02.2018 jsem se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR opět vydali do kuchyně. Podobně jako minule jsme šli na teplou kuchyni.
Opět jsme si musela ba i pečlivěji nastudovat technologický postup a množství surovin potřebné pro přípravu porkmů. První skupina dělala hovězí vývar s domácími nudlemi s předešlé hodiny, druhá dělala houskové knedlíky a poslední dvě dělali kuře na paprice. Trochu té soutěživosti ještě nikoho nezabilo.
Vše jsme stihli v časovém limitu, pochutnali si a poté vše uklidili na svá místa, praxe se nám líbila
Novinky
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení
Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem