Odborná praxe- teplá kuchyně


04.2.2018

23.01.2018 jsme se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR vydali do kuchyně, kde jsme poprvé vyzkoušeli teplou kuchyni.

Předem jsme si museli pečlivě nastudovat technologický postup a množství potravin, abychom vůbec věděli, co vaříme. Každá skupina měla jiný úkol. První musela udělat domácí nudle, druhá bramborovou kaši, třetí holandský řízek a třetí bramborovou polévku. Každá skupina se se svým úkolem nějak popasovala a vypořádala.

I přes jisté komplikace jsme vše zvládli a mohli si vychutnat, co jsme si uvařili, praxe se nám líbila.



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...