Odborná praxe- teplá kuchyně
04.2.2018
23.01.2018 jsme se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou v předmětu OPCR vydali do kuchyně, kde jsme poprvé vyzkoušeli teplou kuchyni.
Předem jsme si museli pečlivě nastudovat technologický postup a množství potravin, abychom vůbec věděli, co vaříme. Každá skupina měla jiný úkol. První musela udělat domácí nudle, druhá bramborovou kaši, třetí holandský řízek a třetí bramborovou polévku. Každá skupina se se svým úkolem nějak popasovala a vypořádala.
I přes jisté komplikace jsme vše zvládli a mohli si vychutnat, co jsme si uvařili, praxe se nám líbila.
Novinky
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení
Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem