Odborná praxe- nepečené cukroví


17.12.2017

dne 7.12.2017 jsme se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou vydali opět do námi známé kuchyně a ”pekli” nepečené cukroví.

Každý si mohl svobodně rozmyslet, jaké cukroví bude dělat. Podle toho musel také vzolit ty správné suroviny. Verzí tu bylo pravdu mnoho, ať už rafaolo, vosí hnízda apod.

Po úmorné práci jsme si mohli s chutí dobřát dobré cukroví.

V této praxi hrála hlavní roli pracovitost a pečlivost.



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...