odborná praxe- sladké/slané tousty


17.12.2017

30.11.2017 jsme se s pí Jaroslavou Syrovátkovou vypravili do naší kuchyňské učebny, kde jsme měli připravit (buď sladké nebo slané) tousty, záleželo to na tom, kdo si jaké suroviny přinesl.

Podle rozdělených skupin jsme se dali do práci a začali s přípravou pracovního prostředí a materiálu, nezbytného pro zhotovení. Surovin to bylo nesčetně- plátkový sýr, nutela, banán, šunka, rajče...
Kdo chtěl, mohl si nechat toust opéct v nějakém toustovačí nebo připravit tousty/bagetu bez tepelné úpravy toustu/bagety.

Praxe se nám líbila a určitě jsme si ji vychutnali.



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...