odborná praxe- sladké/slané tousty
17.12.2017
30.11.2017 jsme se s pí Jaroslavou Syrovátkovou vypravili do naší kuchyňské učebny, kde jsme měli připravit (buď sladké nebo slané) tousty, záleželo to na tom, kdo si jaké suroviny přinesl.
Podle rozdělených skupin jsme se dali do práci a začali s přípravou pracovního prostředí a materiálu, nezbytného pro zhotovení. Surovin to bylo nesčetně- plátkový sýr, nutela, banán, šunka, rajče...
Kdo chtěl, mohl si nechat toust opéct v nějakém toustovačí nebo připravit tousty/bagetu bez tepelné úpravy toustu/bagety.
Praxe se nám líbila a určitě jsme si ji vychutnali.
Novinky
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení
Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem