Odborná praxe- vejce v aspiku
17.12.2017
5.12.2017 jsme se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou vydali do naší kuchyni, kde jsme měli za úkol přípravu vejce v aspiku.
Paní mistrová nám ukázala, jak by to mělo vypadat a čeho bychom se měli držet, aby se to vyvedlo na výbornou. V prvé řadě jsme si rozebrali suroviny, které byly předem připraveny a přesně rozpočítány. Dala jsme vrstvu aspiku do misky a dali odstát. Ve zbylé chvíli jsme si naskládali na sebe suroviny, které jsme potom přidali do misky a opět zalili aspikem a opět dali odstát.
Kdo chtěl, mohl snít vejce na místě nebo si ho odnést domů.
Novinky
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení
Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem