Odborná praxe- vejce v aspiku


17.12.2017

5.12.2017 jsme se s paní učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou vydali do naší kuchyni, kde jsme měli za úkol přípravu vejce v aspiku.

Paní mistrová nám ukázala, jak by to mělo vypadat a čeho bychom se měli držet, aby se to vyvedlo na výbornou. V prvé řadě jsme si rozebrali suroviny, které byly předem připraveny a přesně rozpočítány. Dala jsme vrstvu aspiku do misky a dali odstát. Ve zbylé chvíli jsme si naskládali na sebe suroviny, které jsme potom přidali do misky a opět zalili aspikem a opět dali odstát. 

Kdo chtěl, mohl snít vejce na místě nebo si ho odnést domů.



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...