Odborná praxe- těstovinový salát


28.11.2017

9.11.2017 jsme se s p. učitelkou Jaroslavou Syrovátkovou zůčastnili praxe v kuchyni. Náš úkol měl být těstovinový salát, připravený z předem zaných surovin.

Těstovinové saláty se všemožně lišily ať už od základních surovin (druhy těstovin, maso/bez masa, koření) nebo vzhledem samotným.

Po dokončení salátu jsme připravili prostírání, dezertní talíře, příbory, vše naaranžovali a čekali na ohodnocení. Poté jsme zkunzumovali salát nebo si ho odnesli domů.



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...