Příprava kanapek


23.3.2017

V rámci předmětu Praxe cestovního ruchu - Ubytovací a stravovací služby pod vedením Mgr. Jaroslavy Syrovátkové, se naši žáci učí i dovednostem v kuchyni. Tentokrát měli za úkol připravit kanapky.

Žáci se rozdělili to čtyř skupin. Každá skupina měla za úkol připravit dvě odlišné pomazánky a také je naaranžovat na nakrájený rohlík či veku. Objevily se pomazánky: mrkvová, se salámem, rybičková či se sýrem a další.

Nejlepší pomazánky jak chuťově, tak naaranžovaně, podle pracovnice školní kuchyně, skupina číslo dvě, jejíž členy jsou Alice Horáčková, Nikola Musilová a Nikola Ťápalová.

 



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...