Příprava kanapek
23.3.2017
V rámci předmětu Praxe cestovního ruchu - Ubytovací a stravovací služby pod vedením Mgr. Jaroslavy Syrovátkové, se naši žáci učí i dovednostem v kuchyni. Tentokrát měli za úkol připravit kanapky.
Žáci se rozdělili to čtyř skupin. Každá skupina měla za úkol připravit dvě odlišné pomazánky a také je naaranžovat na nakrájený rohlík či veku. Objevily se pomazánky: mrkvová, se salámem, rybičková či se sýrem a další.
Nejlepší pomazánky jak chuťově, tak naaranžovaně, podle pracovnice školní kuchyně, skupina číslo dvě, jejíž členy jsou Alice Horáčková, Nikola Musilová a Nikola Ťápalová.
Novinky
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení
Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem