Příprava bramborových salátů
16.3.2017
V rámci předmětu Praxe cestovního ruchu - Ubytovací a stravovací služby pod vedením Mgr. Jaroslavy Syrovátkové, se naši žáci učí i základům vaření.
Bez pochyby k zákaldním pokrmům patří bramborový salát, který nemůže chybět o Vánocích na štědrovečerní tabuly, ale také na chlebíčkách. Proto se žáci rozdělili do čtyř skupin a tím vznikly čtyři rozdílné, ale chuťově výborné saláty.
Nejlepší salát, jak chuťově, tak i vzheldově, alespoň podle pracovnice školní kuchyně, měla skupinka číslo jedna, jejíž členy jsou: Kateřina Křížková a Andrea Šormová.
Novinky
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení
Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem