Příprava bramborových salátů


16.3.2017

V rámci předmětu Praxe cestovního ruchu - Ubytovací a stravovací služby pod vedením Mgr. Jaroslavy Syrovátkové, se naši žáci učí i základům vaření.

Bez pochyby k zákaldním pokrmům patří bramborový salát, který nemůže chybět o Vánocích na štědrovečerní tabuly, ale také na chlebíčkách. Proto se žáci rozdělili do čtyř skupin a tím vznikly čtyři rozdílné, ale chuťově výborné saláty. 

Nejlepší salát, jak chuťově, tak i vzheldově, alespoň podle pracovnice školní kuchyně, měla skupinka číslo jedna, jejíž členy jsou: Kateřina Křížková a Andrea Šormová.

 



Novinky
14.12.2019
OPCR - kuchyně E3

Cukroví - perníčky, linecké a vosí hnízda

více...
13.12.2019
OPCR - návštěva ubytovacích zařízení

Hotel Pošta, Penzion Andy, Hostel Děčín, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Cukroví - perníčky

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - syrová roláda, kanapky.

více...
13.12.2019
OPCR - kuchyně E2

Studená kuchyně - těstoviný salát s tuňákem a kuřecím masem.

více...